1 Haziran 2010 Salı

İsrail,Türkiye & Dünya ( Bu ne yaman çeliş ki )

sizleri anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum milliyetçi muhafazakarlar.müslüman ve dindar olduğunuzu sanıyorsunuz,ama değilsiniz.Sadece milliyetçi ve yer yer ırkçısınız.Yaratanın heybetinden ,kudretinden bihaber olduğunuz gibi, onun biz kullarından ne beklediğininde bilicinde olamayacak kadar bilgisizisiniz.



Çocuklara kıydığı için israile şahlanacak kadar küheylansınız.Ama kendi ülkenizdeki çocuklara yapılan zulmü göremeyecek kadar kör ve cahilsiniz.


Timsah gözyaşlarınızla insanları kandırabilirsiniz.süslü sözlrinizle dünyayı aldatıp,tozpembe bir ülkenin varlığına inandırabilirsiniz herkesi.


peki, yaratanı kandırabileceğinizi mi düşünüyorsunuz gerçekten ?


Siz;Yaratanın yeryüzüne çizdiği en nadide resimlerden olan Hasankeyf’i, Munzur vadisini sular altında bırakıp silmek isteyenler, Terörist dedikleri yurttaşları saklanamasın diye ormanları ateşe verenler, çok kızmışsınızdır bu sözlerime biliyorum.

istediğiniz kadar kızın ben yine de sorularıma devam etmek istiyorum.


Siirt’te ki yurtta 14-15 yaşında ki kız çocuklarına tecavüz eden âdemoğulları şahadet getirse kaç yazar?

Şerzan’ı sokak ortasında vuranın Müslüman ya da Yahudi olması hangi tanrının umurunda?


Devasa çelik yığını panzerlere avuç içi kadar taş atan çocuklara 15 er 20 şer yıl hapsi reva gören devletin dağıttığı kimliklerin din hanesinde İslam yazıyor olması yaratanı ne kadar etkiler?


Çocukta olsa kadında olsa gereği yapılacaktır diyerek çocukların katlini ferman buyuran başbakan hangi dine inanıyor acaba?

Öldürdükleri PKK militanlarının cesetlerini yerde sürükleyip teklemeyen adamlara Mehmetçik demenin kıymet-i harbiyesi nedir? Co desek kim kızar?



Van’ın Özalp ilçesinde dünyanın bütün pisliklerinden, medeniyetlerin çatışmasından ya da uyuşmasından bihaber, oyun oynayan çocukların ortasına bombayı atıp kaçan askerin mensubu olduğu ordu, savaşmaya giderken Allah Allah dese ne olur, hala halacım dese kaç yazar?


Bu adamların 14 yaşındaki ceylanı vurmaları 13 yaşındaki Oğuzcan a oyuncak top yerine el bombası hediye etmeleri hangi dine hangi kitaba sığar?



‘Türk’üz bütün başlardan üstün olan başlarız’ sloganın Yahudilerin üstün ırk felsefesinin meyvesi olduğunu ne zaman fark edeceksiniz ey Müslüman Türkler? Bu sloganın İslam inanışına göre küfür addedildiğini kim nasıl anlatacak sizlere? Kendinizi Kürtlerden ya da başka insanlardan üstün görmenin günah olduğunu hangi vaiz duyuracak sizlere? Ölen asker içinde ölen pkk militanı içinde aynı duyarlılıkla eylem yapmaktan imtina etmeyen, -Türk ya da Kürt- gencecik insanlar ölmesin diye canlı kalkan olmaktan çekinmeyen bir vicdanı nasıl yerleştireceğiz bu toplumun yüreğine?


13 yaşındaki uğurun 14 yaşındaki ceylanın, akranı oğuzcanın yaşam hakkını sahiplenemeyen insanlarla nasıl kardeş olacağız. Neye göre din kardeşi oluyoruz?


Yaratan sistematik olarak secde etmemizi ya da Kiliseye gitmemizi beklemiyor bizden. İçimizde, o görülmeyende, derinlerde, iyi şeyler güzel şeyler görmek istiyor. Zarif ve heybetli kudretinden emareler görmek istiyor içimizde. Merak etmeyin, o kudretin sahibi secdeye durmadığımız için bizi cezalandıracak kibirden uzak, ama kendi eserlerine, yarattığı hayvanlara, yeşerttiği ağaçlara, akıttığı suya, içimizi ısıtan güneşe, yaratanın güler yüzü çocuklara, yani bütün eserlerine sahip çıkamadığımız için bizleri ateşlerde yakacak ...

Ve biz ötekiler olarak İSRAİL VAH$ETİNİ KINIYORUZ....Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralananlara ise acil şifa diliyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder